Subscribe Twitter

23 december 2010

Review: 2True lipstain in RoseLipstain, een veelgebruikt product bij de online "youtube goeroes". Maar veelal best duur. Daarom testte ik voor jullie de meest budget variant die ik maar kon vinden. Namelijk die van 2True.

Een lipstain is een gekleurde vloeistof die je op je lippen aanbrengt. Deze trekt dan in je lippen en blijft daardoor veel langer zitten dan een lipgloss of lipstick.

De lipstain van 2True heeft een kwastje die een beetje doet denken aan het kwastje van nagellak. Hiermee breng je de stain aan op je lippen en laat het intrekken. Een dun laagje voldoet al.

Wat mij het eerst opviel was dat deze lipstain heel erg naar zeep ruikt. Geen smerige zeep, dat wel, maar het is toch vreemd op vrijwillig zeep op je lippen te smeren. Gelukkig merk je hier niets meer van als de stain in je lippen is getrokken.


Dit zijn mijn lippen met één dun laagje lipstain. Zoals je ziet geeft dit niet zo'n heel extreem effect. Het geeft je lippen een heel natuurlijk kleurtje.


Hier heb ik drie laagjes op. Zoals je ziet is de rode kleur al een stuk dieper en meer opvallend.
Met één stain heb je dus al meedere lipkleurtjes. Heel handig voor op reis.


Een beetje balsem of gloss eroverheen en je bent ready to go!

Bij mij bleef deze lipstain wel tot 9 uur op mijn lippen! Ook als je eet of drinkt blijft hij supergoed zitten. Superhandig dus bij een diner of als je een zoen verwacht. ;)

Over het algemeen ben ik heel erg tevreden over dit product, en zeker voor de prijs. Alleen de zeepgeur is heel erg vreemd.

Ik raad de 2True lipstain aan aan degene die een mooigekleurde en budgetproof stain zoeken.
Wil je een aangenaamere geur dan moet je toch voor een duurdere variant gaan.

De 2True lipstain is te koop voor € 2.99 euro bij het kruidvat.

Xx-Bella

2 reacties:

Silva zei

Wow, geweldig! Dit moet ik kopen! Ik wist niet dat ze dit hadden. Ik ga direct kijken.

Tatjana zei

Leuk product zeg! :)

Een reactie posten

 
Web Analytics