Subscribe Twitter

22 december 2010

Vichy Nutrilogie 2 kit


Tijdens het koude weer van de laatste tijd, heb ik een drogere huid dan normaal. Het valt allemaal nog heel erg mee bij mij hoor, maar toch vind ik het dan fijner om zo af en toe even een crèmepje op te smeren. Dit proefsetje van Vichy Nutrilogie 2 kwam dan ook op het goede moment.


Het setje bevat een spaarkaart voor Vichy, een boekje met uitleg over Nutrilogie 2, een klein potje oog make-up remover voor gevoelige ogen, een klein tubetje gezichts reiniger (ook geschikt voor de gevoelige huid), twee proefzakjes Nutrilogie 2 dagcrème, twee proefzakjes Nutrilogie 2 nachtcrème en een wit toilettasje.
In het boekje wordt uitgelegd dat een droge huid een tekort heeft aan lipiden, oftewel vetstoffen. De crèmes zorgen ervoor dat het tekort aan lipiden wordt bijgewerkt, zodat ook de huid minder droog wordt.

Volgens het boekje zou de nachtcrème moeten zorgen voor comfort, zachtheid en soepelheid. En zou de huid al zijn getransformeerd vanaf de 1e ochtend. En, wonder boven wonder, is dit ook zo. Het is natuurlijk niet zo dat de huid meteen helemaal niet meer droog is en dat ook nooit meer wordt, maar direct de eerste ochtend na gebruik van de nachtcrème voelde mijn huid lekker zacht en minder trekkerig. Dit geldt ook voor de dag crème. Voor een pot van 50 ML is de advies prijs volgens mij zo rond de 20 euro, best een boel geld, maar het effect is dan ook echt huge.

De oog make-up remover is ook fijn en doet niet zo zeer in de ogen. Alleen de werking hiervan is minder. Je moet echt wel een flinke scheut op je tissue doen voordat alle make-up goed van je ogen af is. Wel vind ik de kleine verpakking hiervan erg handig voor op reis. De prijs voor een fles van 150 ML in euro's vind ik niet precies, maar in dollars ligt hij ongeveer rond de 9 dollar.

De gezicht's reiniging heb ik nog niet uitgeprobeert.

X' Ella

1 reacties:

Silva zei

Klinkt goed! Vooral de nachtcreme wil ik nu proberen, ik zoek een goeie nachtcreme.

Een reactie posten

 
Web Analytics