Subscribe Twitter

21 september 2010

Brillen en make-up

Als je aan de bril moet, betekent dit niet direct dat je je make-up spullen net zo goed direct weg kan gooien.
Doe dit juist niet, want je kan het gewoon blijven gebruiken. Misschien zelfs beter met de tips die ik jullie hieronder ga geven.

Tips voor bijzienden:
Als je een bril hebt voor bijzienden, zullen je brillenglazen je ogen kleiner laten lijken dan ze in werkelijkheid zijn. Er zijn drie basis tips om dit te voorkomen: Gebruik lichte kleuren, gebruik shimmery kleuren en laat je ogen extra opvallen. Dit laatste doe je door bijvoorbeeld een paar extra laagjes mascara op te brengen. Maar je kan ook een dikkere lijn eyeliner of oogpotlood gebruiken. Hoe je lichte- en shimmery kleuren gebruikt snappen jullie waarschijnlijk zelf ook wel. Maar toch voor de gene die ook daarover liever wat tips hebben, hieronder een paar lichte en shimmery oogschaduws.


De bekende 88 palette in shimmer versie van Coastal Scents.

Een mooie lichte kleur van Essence. Dit is maar een van de vele lichte kleuren die je bij het merk Essence in de schappen kunt vinden.

Tips voor verzienden:
In tegenstelling tot de bijzienden, zullen de ogen achter glazen voor verzienden juist groter lijken. Zo simpel als het kan zijn moet je om je ogen kleiner te laten lijken het omgekeerder van de tips hierboven gebruiken. Geen lichte maar donkerdere kleuren, geen shimmery maar matte kleuren en minder nadruk op je ogen leggen in plaats van ze juist op te laten vallen. Dit laatste kun je dus bijvoorbeeld doen door minder og helemaal geen eyeliner of oogpotlood te gebruiken, en je laagjes mascara ook te minderen. Ook voor de verzienden heb ik een paar producten gevonden. Voor jullie dus donkere en/of matte producten.


Weer een 88 palette van Coastal Scents, dit keer een matte.


Deze Smokey eyes setjes liggen bij de Kruidvat in het Essence schap. Je hoeft hiermee natuurlijk geen smokey eyes te maken, want dat is voor gewoon overdag misschien iets te veel van het goede.

Tips voor als je lenzen hebt:
Met lenzen verandert er niet zo veel. Het enige is dat je er even op moet letten dat je je eerst opmaakt voordat je je lenzen indoet en dat je je lenzen weer uitdoet voordat je je make-up verwijdert.

Xx 'Ella

1 reacties:

Anoniem zei

Hoi, leuk stukje =)

Ik zag wel een foutje,namelijk dat je eerst je lenzen in moet doen en daarna moet opmaken. Dit omdat de meeste mensen dan beter zien, maar ook omdat bij het inzetten van de lenzen met make up op de lenzen in contact kunnen komen met voorbeeld mascara en dus bacterieen op de lenzen kunnen komen.

Een reactie posten

 
Web Analytics