Subscribe Twitter

18 juni 2011

Shopping Night 2011Op 23 Juni is het weer zover, de jaarlijkse Shopping night in Den Haag. Omdat de shoppingnight dit jaar alweer vijf jaar bestaat, staan er extra veel leuke dingen op de planning.

Het thema is: fashion magazines go live. Alle vaste rubrieken uit tijdschriften wordt leven ingeblazen door bijvoorbeeld verschillende modeshows. Zelf kun je ook actief deelnemen aan dit alles. Zo kun je een catwalk clinic volgen, style advies krijgen of meedoen aan een beauty-up touch up en dat allemaal helemaal gratis!
Alle winkels zullen tot middernacht geopend zijn en hebben allemaal speciale kortingen, enkel deze avond geldig.

H&M

Den Haag telt twee H&M winkels plus een lingerie- & accessoireshop. In de twee H&M winkels worden tijdens de shoppingNight trends gepresenteerd en style advies gegeven door de stylingteams van H&M en Grazia. Een aantal bezoekers wordt uitgenodigd om samen met een style advisor de winkel in te gaan voo een persoonlijk advies. Aan het einde van de avond wordt er een award uitgereikt aan de ‘Best Styled Fashionista by H&M en Grazia’, door de hoofdredacteur van de Grazia, Hilmar Mulder. De eerste duizend shoppers bij H&M, die meer dan €25,- besteden, krijgen een goodiebag. In de lingerie- en accessoirewinkel kun je een professionele profielfoto laten maken na een make up touch-up.

Verder zal er ook nog live muziek zijn en nog veel meer.

Dus mocht je in de buurt van den haag wonen, plan dan 23 juni vast in in je agenda om gezellig samen met je vriendinnen een avondje te shoppen!

Voor meer info: Shoppingnight.nl

Xx-Bella

0 reacties:

Een reactie posten

 
Web Analytics