Subscribe Twitter

3 mei 2011

DKNY red delicious & be delicious nightGisteren hebben jullie het review kunnen lezen van het roze en het groene DKNY appeltje. Vandaag volgen de andere twee: DKNY red delicious en DKNY be delicious night. Dit zijn de rode en de paarse appeltjes.

                                                                        Red delicious

Allereerst vind ik deze parfum een geweldige kleur hebben. Maargoed dat zegt natuurlijk niets over de geur.
DKNY red delicious heeft top noten van lychee (dat is een Aziatische vrucht), framboos en appel. De midden noten zijn van vanille, viooltjes en patchouli en de basis noot is framboos.
Zoals je kunt zien bevat deze parfum erg veel framboos en is hij dan ook vele malen zoeter dan de groene en roze appeltjes. Er zijn een paar kleine details te ruiken die doen denken aan het groene appeltje, maar voor de rest is dit een geheel andere (veel zoetere) geur.
Ik houd er wel van, maar ik denk dat er genoeg mensen zijn die liever een ander geurtje hebben.

                                                                Be delicious night

Last but not least: be delicious night.
Deze geur, die speciaal is ontwikkeld voor het uitgaan bevat top noten als pomelo, bramen en gember. De midden noten zijn orchidee, roze fresia, iris en jasmijn en de basis noten zijn amber,mirre patchouli en vetiver.
Zoals meestal bij de 'nacht' parfums, is deze sterker dan de andere DKNY appels. DKNY be delicious night is ook minder zoet dan de rode appel maar zoeter dan de groen en roze appel. Een erg lekkere uitgaans geur, maar niet tè sterk dus als het aan mij ligt ook gewoon overdag te gebruiken.

Dat waren de vier DKNY appeltjes die ik heb. Natuurlijk heb je ook nog allerlei andere DKNY varianten, zoals de candyapples en enkele limited editions.

Hebben jullie weleens een DKNY parfum gehad/geroken? Wat vonden jullie daarvan?

X' Ella

2 reacties:

femketje zei

de laatste lijkt me wel lekker!

Tatjana zei

De 2e lijkt me heerlijk!

Een reactie posten

 
Web Analytics