Subscribe Twitter

2 mei 2011

DKNY be delicious & be delicious fresh blossom


                                         Wie kent ze niet? De 'parfum-appeltjes' van DKNY.
Al een tijdje heb ik vier appeltjes van ieder 7.5 ml liggen, die ik nog steeds een keertje wilde reviewen. Daarom vandaag een review van het groene appeltje 'Be delicious' en het roze appeltje 'Be delicious fresh blossom'.

Be delicious

Het groene appeltje heeft als top noten Amerikaanse appel, grapefruit en magnolia. De midden noten zijn tuberoos, lelietjes-van-dalen, rozen en viooltjes en als basis noten heeft hij sandelhout, blondhout en witte amber. Ik vind het geurtje zelf ook wel iets van komkommer ofzo weg hebben.

DKNY be delicious is een frisse geur, die ik zelf eigenlijk helemaal niet zoet vind. Denk maar weer aan de komkommer: lekker fris maar niet echt zoet.
Deze parfum is perfect voor super hete zomerdagen en frisse lentedagen, maar past zelfs bij de koudere winter- of herfstdagen. Eigenlijk goed voor alle tijden van het jaar dus.

Be delicious fresh blossom

Met top noten als grapefruit, cassis en abrikoos, midden noten als jasmijn en rozen en als basis noot blondhout, is dit roze appeltje bijna gelijk aan de groene. DKNY be delicious fresh blossom is alleen minder aanwezig en zoeter. Perfect voor een frisse-picknik in het park-lentedag.

Ik ben zelf over beide erg tevreden. Ze zijn minder zoet dan de meeste andere parfums die ik ook lekker vind, maar dat is voor sommige gelegenheden juist fijner.
Morgen komt het review over de andere twee appeltjes online. Dit zijn DKNY red delicious en DKNY be delicious night.

X' Ella

2 reacties:

femketje zei

ze lijken me allemaal wel wat hebben :D

Tatjana zei

De DNKY Delicious fresh blossom lijkt me goddelijk.

Een reactie posten

 
Web Analytics