Subscribe Twitter

9 februari 2011

Introducing: SchoonheidEen poosje geleden liet ik jullie al via twitter weten dat ik gevraagd was om mee te werken aan een erg leuk project. Vandaag laat ik jullie weten wat dit project inhoud.Het project Mysterin is een artistiek project over vrouwelijke schoonheid. Wat verstaan wij onder schoonheid? En is dit nog steeds van toepassing op onze maatschappij? Welke vrouwen bezitten schoonheid en waarom?

Het doel van Mysterin is om te laten zien, hoeveel meer dan alleen een goed uiterlijk, vrouwelijke schoonheid kan zijn. Ook worden er gaandeweg praktische tips en achtergrondinformatie gepubliceert zodat je zelf aan de slag kunt om een geweldig mooie en gelukkige vrouw te worden.

Wij ( Ella&Bella) zullen jullie regelmatig op de hoogte houden van nieuwe publicaties en zullen daarbij ook onze mening geven over het betreffende artikel.

Wil je meer weten? Kijk dan even op de site van Mysterin.

Ik ben zeer benieuwd naar het verloop van dit project. Ik ben van mening dat iedere persoon mooi is op zijn of haar eigen manier, jammer genoeg zijn er een heleboel mensen die erg onzeker zijn over wie ze zijn en hoe ze zijn. Ook vind ik het erg interessant om eens wat dieper op het onderwerp beauty in te gaan.

Wat vinden jullie van dit project? Leuk? Interessant? of veel te ingewikkeld voor onze blog?
Laat het ons weten!


Xx-Bella

1 reacties:

Een reactie posten

 
Web Analytics