Subscribe Twitter

18 januari 2011

Happy Valentine! Met babyliss

Voor de valentijnsdagen wil je er natuurlijk op je best uitzien. Hoe wil je anders al die kaartjes en rozen van je aanbidders lospeuteren? Om hier een handje bij te helpen komt Babyliss met twee speciale valentijnsproducten op de markt, in (heel toepasselijk) rood.De nieuwe haardroger ( The Pro) belooft je haar sneller te drogen en in model te krijgen dan andere haardrogers. Ook belooft het je haar meer volume te geven die de hele dag blijft zitten. De Föhn wordt geleverd met twee verschillende haarmonden. Eén om prachtig stijle lokken mee te creëren en eentje voor volume. Deze föhn maakt gebruik van ionische technologie, wat ervoor zorgt dat je haar minder statisch is. Ook heeft hij een speciale cool-shot functie die voor nog zachter haar zorgt.

De haardroger is lichtgewicht dus gemakkelijk mee te nemen in je koffer.
Hij zal € 79,99 gaan kostten.Het tweede product is het product dat mijn hartje het meest doet kloppen.

De mini straightener is gelijk op temperatuur en heeft een speciale stoomfunctie die ervoor zorgt dat je haar niet uitdroogt onder het stijlen en een prachtige glans krijgt. Ook deze stijltang maakt gebruik van de ionen technologie die statisch haar tegengaat. Het handige pocket size model zorgt ervoor dat hij gemakkelijk mee te nemen is in je handtas of handbagage.

Wat mij ook nog opviel was dat er een aantal miniscule tandjes aan de rand van deze stijltang zitten. Deze zorgen ervoor dat je haar glad en doorkambaar blijft, ook onder het stijlen. Dit heeft mijn huidige stijltang niet wat nog wel eens voor de nodige irritatie zorgt.

De mini steam straightener kost € 34.99

Xx-Bella

0 reacties:

Een reactie posten

 
Web Analytics