Subscribe Twitter

7 januari 2011

China Goodies Deel:1

Vlak voor de kerstvakantie was mijn vader voor anderhalve week naar China. En natuurlijk nam hij een heleboel leuke goodies mee voor Ella en mij! Ik ben zo blij met al deze leuke spulletjes, echt superbedankt pap!

Vandaag laat ik jullie deel 1 zien. Namelijk de NON beauty stuff.

Deze tas nam hij mee, hij is echt enorm groot dus ik heb echt geen flauw idee wat ik ermee moet. Voor nu zitten er in ieder geval alle goodies in ;)


Dit is een foto van alle goodies bij elkaar.En dit zijn alle "non-beauty"goodies. Ik heb bij alles nummertjes gezet om het wat duidelijker te maken.1) Dit is een sleutel of mobiel hangertje. Officieel is het volgens mij een voodoo poppetje, maar hij doet mij ook best wel aan die sack boy denken van little big planet.

2) Twee Hello Kitty kerstboomhangers van de MC Donalds. Ik zou ze niet in de kerstboom hangen, maar ze zijn wel cute.

3) Hello Kitty etui. Mijn vader had vantevoren de opdracht meegekregen iets van Hello Kitty mee te nemen dus hij heeft goed zijn best gedaan. HAHA, op het etui staat: Let there be light, let there be sound, let there be girls rock!

4) Een penneblik. Ik weet dat het het sterrebeeld boogschutter voor moet stellen en dat ik een steenbok ben, maar dat had mijn vader niet gezien. Ach jah, penneblikken zijn altijd handig toch?

5) Dit vond ik echt een superschattig doosje van Hello Kitty, met daarin een superschattig muziekdoosje. Echt heel erg lief <3

6) Hier zat een plastic bakje in de vorm van Hello Kitty's hoofd in met een persoonlijke boodschap. Wel in het Chinees dus ik kan het jammer genoeg niet lezen. Ook zat er een papiertje bij met : Verzamel ze allemaal. Er zijn twaalf verschillende en één speciale! echte Grow in the dark. Ja, GROW ja. Ik moest best hard lachen toen ik dat las. Ze bedoelden natuurlijk Glow in the dark. :D

7) Superlieve mini gummetjes met micky en minnie als baby's. I love Disney <3

8) En last but not least, een doosje met allemaal figuurtjes van sanrio ( waar Hello Kitty ook onder valt) met daarin een hangertje met een minicuul swarovski kristalletje.
Is het allemaal niet superlief?

Xx-Bella

2 reacties:

Nail-Gloss zei

Leuke spulletjes!

Silva zei

Allemaal echt heel erg schattig!

Een reactie posten

 
Web Analytics