Subscribe Twitter

14 januari 2011

Aveda all-sensitiveHet goed reinigen en verzorgen van je huid is essentieel voor een stralend en gezond uiterlijk. Er zijn enorm veel producten voor deze doeleinden te koop, toch ieder met een eigen samenstelling aan ingrediënten.
Wat mij de laatste tijd opvalt, is dat steeds meer mensen erop gaan letten wat ze nou eigenlijk op hun gezicht smeren. Ze zijn zich dan uitermate bewust van de ingrediëntenlijst en wat daar nou eigenlijk allemaal opstaat.

Vanmorgen ontving ik speciaal voor deze mensen een heel interessant mailtje. Het merk Aveda komt namelijk met een nieuwe All-sensitive lijn bestaande uit een cleanser en een moisturiser.

Deze lijn is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid, maar ook als je huid minder gevoelig is kan je hem prima gebruiken. De ingrediënten gebruikt voor deze producten komen allemaal rechtstreeks uit de natuur. Natuurlijk is dit een beetje vaag en kun je dan zelfs nog aardolie in je product stoppen maar dat is niet wat ik bedoel. Zo is er in de cleanser gebruik gemaakt van Jojoba olie, kamille, toverhazelaar en de vitamines E&C en voor de moisturizer ingrediënten als rozemarijnblad, lavendel, kamille, kokosnoot en olijven.

Dit zegt Aveda zelf over hun nieuwe producten:

All-Sensitive cleanser verwijdert op zeer mile wijze de make-up en onzuiverheden. De verzachtende bestanddelen zijn afkomstig uit kokosnoot en reinigen de huid op een milde manier. All-sensitive moisturizer hydrateert en verzorgt de gevoelige huid. De cafeïne, haverextracten en organische aloë verzorgen en kalmeren de huid.

Aveda is een merk dat zich richt op een mileubewuste productie en een milieubewust eindproduct als gevolg en is te koop in hun online shop en bij verschillende kapsalson's en spa's.

De moisturizer zal € 43,- en de cleanser € 28,- euro gaan kosten.

Xx-Bella

0 reacties:

Een reactie posten

 
Web Analytics