Subscribe Twitter

9 november 2010

Review MNY oogschaduwVandaag laat ik jullie twee MNY mono oogschaduws zien. Namelijk nummer 125 en nummer 537.
Zoals jullie waarschijnlijk al weten, werkt MNY met nummers en niet met namen voor de producten, dit vind ik persoonlijk erg jammer omdat, als ik nu een back-up voor een bepaalde kleur zou willen halen, ik ook echt de oude verpakking mee naar de winkel moet nemen om te kijken welke ik nou ook alweer moest hebben.

Ik begin met nummer 537.
537 is een donkerpaarse oogschaduw met wat glans, althans zo ziet het er in de verpakking uit.
Eenmaal aangebracht blijken het toch best chuncky glitters te zijn. Ook de pigmentatie van deze paars valt me tegen. Eerst lijkt het nog wel te gaan, maar zodra je een beetje gaat blenden verdwijnt alle kleur.
Op de foto hieronder zie je een swatch zonder ( links) en een swatch ( rechts) met een oogschaduwbasis eronder.Zoals je ziet komt de kleur pas echt tot zijn recht met een oogschaduw basis eronder.
Ik heb de oogschaduw nog niet met een basis in een look geprobeert wat ik dus nog zeker wel ga doen na het zien van het verschil tussen deze oogschaduw met en zonder oogschaduwbasis.

Ook al heb je met een basis eronder toch nog een hele redelijke kleur, de grove glitters blijven me toch storen. Ik vind deze de oogschaduw een beetje een goedkoop uiterlijk geven.


Dan nummer 125.
125 is een hele mooie "nude" kleur met een beetje een parelmoer glansje.
De structuur van deze oogschaduw is heel erg fijn, hij is heel erg zacht en brengt gemakkelijk aan.
Omdat het echt een heel natuurlijk kleurtje is kun je hem niet goed op de foto zien.
Links heb je een swatch zonder, en rechts een swatch met oogschaduwbasis.Zelf vind ik deze oogschaduw zonder basis toch het mooist. Voor mij heeft hij dan echt helemaal de perfecte nude kleur. Met oogschaduwbasis wordt hij toch iets te roze voor mij. Ik ben echt heel erg blij met nummer 125. Ik wilde al erg lang gewoon een perfecte "nude" oogschaduw, die ik, als ik in een luie bui was, gewoon alleen kon dragen, maar die ik ook heel erg goed in een look kon verwerken. MNY 125 is echt zo'n kleur en ik ben er dan ook heel erg blij mee.

Zou ik dit product opnieuw kopen?

Nummer 537 zou ik niet opnieuw kopen, door de chuncky glitters ziet hij er goedkoop uit en brengt hij niet fijn aan. Ook de pigmentatie valt tegen.

Nummer 125 daarintegen raad ik echt iedereen aan die al lang opzoek is naar een hele mooie nude kleur.
125 is echt prachtig en heeft een zacht parelmoer glansje. (dus geen grote glitters!) De structuur van deze kleur is ook heel erg fijn waardoor hij makkelijk in het gebruik is.

MNY oogschaduw nr.125 zou ik dus zeker opnieuw kopen!

Xx- Bella

2 reacties:

Silva zei

Wow, 125 is idd erg mooi! Ik hou wel van dat soort kleurtjes. Wel jammer dat ie zo roze is met een primer, want mijn oogleden zijn best vettig, dus ik gebruik altijd primer.

Tatjana zei

Ik vind de producten van MNY erg prettig, heb 1 oogschaduw en net 2 nieuwe binnen gekregen maar die moet ik nog testen. ;)

Een reactie posten

 
Web Analytics