Subscribe Twitter

8 november 2010

Catrice lipgloss: Spiced Red

Vandaag wil ik jullie een Catrice lipgloss laten zien die ik laatst uit een kortingsbak bij de kruidvat heb gehaald.
Hij kostte maar € 0.90 en ik wilde al heel erg lang een mooie rode lipgloss, dus kon ik hem niet laten liggen.

Spiced red heeft een mooie warme rode kleur, met een vage gouden shine erin. Als je de flacon opendraait ruik je al gelijk een heerlijk warme kaneelgeur. De geur is heel aangenaam, dus niet zo erg overheersend dat het op je stem slaat, maar gewoon precies genoeg om een lekkere geur te zijn.


De applicator is een soort van lange spons.Dit zie je tegenwoordig wel vaker bij lipglossjes maar ik vind het zelf erg lastig opbrengen. Al helemaal zonder spiegel, wat ik dus bij spiced red ook zeker niet zou proberen, want de pigmentatie is enorm goed.De kleur op de lippen is vrijwel exact de kleur die je in de flacon ziet.
Een hele mooie warm rode kleur dus. De structuur van de gloss is ook heel erg fijn, niet waterig, maar ook niet heel erg stroperig of plakkerig. Hij smeert makkelijk uit over je lippen.


( de lipgloss lijkt rozer op de foto dan hij in het echt is. de kleur komt het best overeen met de 1e foto.)


Zou ik dit product weer kopen?

Jazeker, deze lipgloss vind ik erg mooi. Hij is zeer goed gepigmenteerd en de warm rode kleur staat mij erg goed. Ook smeert hij fijn uit en is hij niet waterig of plakkerig. Als bonus heeft hij ook nog een hele lekkere kaneelgeur. Een zeer geschikte gloss voor de feestdagen straks, al helemaal voor de prijs van 0.90 euro!

Xx-Bella

1 reacties:

Silva zei

Wow, echt supermooi! Ik moet eens in de kortingsbakken gaan kijken ;)

Een reactie posten

 
Web Analytics