Subscribe Twitter

25 september 2010

How to: purple glitter manicure voor beginners


Hee allemaal! Vandaag ga ik jullie even laten zien dat nail art niet altijd super moeilijk is, maar dat er ook een heleboel makkelijke creaties te maken zijn met een net zo mooi resultaat. Dus speciaal voor alle beginners die het al bijna wilden opgeven hier ook een super simpele nail art!

Allereerst: wat hebben we nodig?

*Nagellak in een kleur die jij leuk vind
*Nagel of huid glitters in een kleur die jij leuk vind
*Top-coat
*eventueel base-coat

Kijk echt even goed na of je echt glitters hebt speciaal voor nagels of huid. Als je gewone 'knutsel-glitters' gebruikt kan de huid waar de glitters op komen namelijk gaan irriteren. Deze speciale glitters zijn bij bijna elke beauty webshop wel verkrijgbaar. Bijvoorbeeld hier. Ik wil hier wel even bijzeggen dat ik zelf (nog steeds :O) geen ervaringen heb met deze webshop.

Goed, dan kunnen we nu beginnen met het 'echte' werk.

1. Allereerst breng je een laagje base-coat aan op je nagels tegen het verkleuren. Laat dit goed drogen en breng hieroverheen net zoveel laagjes kleur nagellak als jij wilt aan. (Kort samen gevat is dat dus eigenlijk gewoon je nagels lakken). Ik heb op de Foto een base-coat op van The color workshop en twee laagjes paarse nagellak,ook van The color workshop (deze hebben geen nummer of naam).
2.Wat je nu gaat doen is heel simpel. Als je nagels goed droog zijn, breng je een beetje top-coat aan op de plekken waar jij glitters wilt. Met deze methode kan je echt bijna alle kanten op. Vind je het namelijk leuker om wat stipjes op je nagels te zetten, drup je voorzichtig een paar stipjes top-coat op je nagel in plaats van dat je dit op de toppen van je nagels doet. Maargoed ik heb de top-coat (ookal van The color workshop ;P) op mijn vinger toppen aangebracht.
3.Daarna, als de top-coat nog nat is, duw je je vingers voorzichtig in het potje met glitters. Even goed door het potje met je vinger en daarna boven de prullenbak of ergens anders waar het geen kwaad kan afkloppen.
And that's it!
Als je dit bij al je nagels herhaalt hebt, heb je als het goed is een mooie nail art op je nagels.
Zo zie je maar weer dat nail art helemaal niet moeilijk hoeft te zijn!

Xx 'Ella

0 reacties:

Een reactie posten

 
Web Analytics