Subscribe Twitter

27 augustus 2010

Apply eyeshadow

Zoals jullie vast wel weten kun je enorm veel verschillende looks met oogschaduw maken. Maar hoe kun je nou het best werken met veel verschillende kleurtjes? en wat zijn nou de verschillende "zone's " op je ooglid?
Ik heb even creatief zitten tekenen om enkele zone's op je ooglid aan te geven. Natuurlijk is dit niet zoals het "moet" en kun je altijd zones erbij doen, zones eraf halen, groter maken, kleiner maken etc. Dit is enkel om je een beetje een "basisidee" te geven.

De drie baluwe zones zijn zones op je bewegende ooglid, het is hierbij meestal het mooist als je de donkerste kleur het meest aan de buitenkant opbrengt en de lichtste kleur aan de binnenkant.De lichtroze kleur stelt de waterlijn aan de onderkant van je oog voor. De donkergroene kleur je onderste wimperrand. De donkerroze kleur je binnenste ooghoek en op de bruine rand zitten zeg maar je wimpers dus dat is eigenlijk niet echt een "zone". Verder is het lijntje met de paarse krijtjes je crease of je arcadeboog, dat is de rand boven je bewegende ooglid. ( die je een beetje kunt "indrukken")Ik hoop dat jullie hier wat aan hebben.Xx-Bella

0 reacties:

Een reactie posten

 
Web Analytics