Subscribe Twitter

2 oktober 2011

Voorjaarsschoonmaak.
Huh? Voorjaarsschoonmaak in Oktober? Ja, ik weet dat het een beetje apart klinkt, maar soms heb ik van die buien waarbij ik het nodig vind om alles, maar dan ook echt alles grondig uit te zoeken.

Zo heb ik laatst al mijn oude tijdschriften uitgezocht, stapels en stapels weggegooid, ongeveer 200 oude tina's op jaargang gelegd en aan mijn nichtje gegeven. Vorige week heb ik mijn kledingkast stapel voor stapel een kritische blik gegeven. De oude schommelstoel van mijn ouders lag helemaal vol met kleding die ik eigenlijk nooit meer droeg, of die niet meer goed paste. Ook heb ik zo'n 6 paar schoenen weggedaan. ( nouja, meestal gaan mijn oude kleren naar mijn nichtjes en anders naar kinderen van vrienden, als die er ook niks meer mee kunnen gaat het in de zak van Max, dus dan gaat het naar een goed doel, gewoon weggooien doe ik eigenlijk nooit.)

En vanmorgen voelde ik de drang om ook eens kritisch door mijn make-up stash te gaan, wat gebruik ik, wat gebruik ik eigenlijk nooit, wat kan ik wel eens eerst opmaken en waar kan ik andere mensen misschien nog blij mee maken? Dan nog mijn douchegel's en huidverzorgingsproducten. Daar heb ik ook veel teveel van. Eerst maar eens alle douchegels die ik nog heb opmaken voordat ik weer nieuwe koop en ook huidverzorging opmaken, wegdoen of weggeven.

Heerlijk vind ik dat soms en als je dan klaar bent ziet alles er weer schoon en overzichtelijk uit en, niet onbelangrijk, er is plek genoeg voor nieuwe aankopen!

Xx-Bella

P.s Zoeken jullie je spulletjes ook wel eens zo extreem uit? Doen jullie wel eens een project 10 pan? ( dat je eerst 10 producten moet opmaken voordat je weer nieuwe mag kopen?) Don't forget to subscribe!

2 reacties:

Bertine zei

Goed bezig!!

Victoria. zei

Goed zo !!
Je hebt echt een leuke blog
xx

Een reactie posten

 
Web Analytics