Subscribe Twitter

14 maart 2011

Shoplog: CatriceIn het voorjaar zal ook de tweede helft van het catrice assortiment worden vernieuwd. In previews heb ik al erg leuke en veelbelovende items gezien. Maar dit betekend dus wel dat er een heleboel mooie, fijne en leuke producten uit het assortiment gaan. Daarom ging ik even bij het kruidvat langs om te kijken of ik hier nog iets van mee kom nemen. Ik probeer de laatste tijd niet zoveel te kopen, dus ik heb me redelijk ingehouden.

Als eerste kocht ik twee Ultimate moisture lipsticks. In de kleuren Gentle Nude & Spicey Coral.
En OMG wat zijn deze mooi, vooral Spicey Coral vind ik echt een supermooi kleurtje. Ik wilde heel erg graag een koraal kleurige lipstick voor het voorjaar, vandaar dat ik deze mee nam, maar hij is ook nu al supergoed te dragen. Hij is ZOOO mooi, het is echt mijn nieuwe favoriete kleurtje.


Bovenaan zien jullie Gentle Nude en onderaan Spicey Coral.
Het zwarte lijntje is van de essence longlasting eyepencil die ik kocht. Mijn zwarte oogpotlood was bijna op en ik vond deze potloodjes altijd erg fijn, vandaar dat ik deze meenam.

Het lakje: The Devil Wears Red wilde ik al heel erg lang hebben, het zou zelfs een dupe van chanel rouge noir zijn. Ik kan jullie al wel vertellen dat ik het een heel mooi lakje vind. Swatches volgen nog.

Xx-Bella

1 reacties:

Silva zei

Wat een leuke dingen heb je gekocht!

Een reactie posten

 
Web Analytics