Subscribe Twitter

11 februari 2011

Alle krullen opgelet!

                                                                       Op de catwalks zijn ze weer volop gespot: de krullen!
Maar als je je krullen mooi wilt houden en het pluizen tegen wil gaan, hebben ze natuurlijk goede verzorging nodig. Het merk Aveda introduceert daarom Aveda Be curly Style - Prep, een uitbreiding op de succesvolle Be curly lijn van Aveda.
De haarverzorgingslijn Aveda Be curly Style-Prep zorgt er volgens Aveda zelf voor dat je golvende of krullende haar in vier stappen 'versterkt, geïntensiveerd en geaccentueerd' wordt.Wat Aveda zelf zegt over de werking en het gebruik:

AvedaBeCurly™Style-Prep™ hydrateert en sluit de haar schubben om krullen te definiëren en kroes en pluizig haar de hele dag onder controle te houden. Het product bevat actieve, plantaardige bestanddelen waaronder Aveda’s mix van tarweproteïnen en organische aloë. De licht gewicht formule zorgt voor de perfecte basis voor krullend haar, zodat styling gemakkelijker gaat en krullen langdurig in model blijven.
BeCurly™Style-Prep™ is een baan brekend product dat werkt op dagen dat het haar gewassen wordt, en ook op dagen dat het haar niet wordt gewassen. De krullen worden gehydrateerd, pluis en kroes verdwijnt en het haar krijgt een prachtige glans.

Na het wassen en conditioneren met BeCurly™ Shampoo en Conditioner, breng BeCurly™Style-Prep™ aan op vochtig haar en style het haar vervolgens met BeCurly™ Curl Enhancing Lotion. Op dagen dat het haar niet wordt gewassen, breng BeCurly™ Style-Prep™ aan op vochtig haar om krullen te versterken en/of te restylen, pluis en kroes te elimineren en het haar te hydrateren.
Be curly Style-Prep kost 27,50 euro voor 100 ML.
Ben jij er al benieuwd naar?XX' Ella

0 reacties:

Een reactie posten

 
Web Analytics