Subscribe Twitter

19 december 2010

Swatches Amuse pearl eyeshadow palette


Het heeft eventjes geduurt, maar hier zijn dan toch de eerste swatches van het paket dat ik hier gewonnen had!

Amuse stond bij mij bekend als een erg goedkoop merk. En daarom verwachtte ik ook niet heel erg veel qualiteit van deze oogschaduw. Toen ik ze voor de lol ging testen was ik echter blij verrast. Kijk even mee naar de swatches. Dit is allemaal één veegje zonder oogschaduw basis.Woow, wat een pigment! Echt supermooi!
Deze oogschaduws zijn megagoed gepigmenteerd en hebben een hele mooie pearly glans. Ze werken fijn en brengen gemakkelijk aan op het ooglid. Ook is amuse niet zo duur, dus gegarandeerd budgetproof!
Het enige nadeel is, dat ze een klein beetje korrelig zijn, dus als je ze aanbrengt, kan het zijn dat je een beetje fall out onder je ogen krijgt.Op de foto hierboven heb ik nog even een kleurtje getest met en zonder basis. De bovenste swatch is zonder en de onderste met basis. Zoals je ziet, nòg meer kleur.

Vroeger was dit paletje te koop bij boozyshop, nu jammer genoeg niet meer. Ik heb even onderzoek gedaan waar ze dit product dan nog wel verkopen, en hier, bij nonpareilboutique verkopen ze ze nog! Ze zijn er in vier varianten, New York, Paris, Milan en Tokyo. Mijn palletje is de Paris variant.

Xx-Bella

1 reacties:

Silva zei

Mooi gepigmenteerd, ik wil het ook eens proberen!

Een reactie plaatsen

 
Web Analytics