Subscribe Twitter

16 december 2010

Make up met Marie Claire

Een tijdje geleden schreef ik een stukje over het boek 'BBB' voor jullie. Maar aangezien je bijna nooit genoeg kunt krijgen van make-up boeken, ga ik jullie vandaag voorstellen aan nog een make-up boek. Namelijk 'Make up met Marie Claire'.


Misschien ken je de tijdschriften van Marie Claire wel. Maar ze hebben dus ook een boek uitgebracht.
In het boek worden een heleboel dingen besproken bij het onderwerp make-up. Zo komen onderwerpen als oog make-up, je huid en nagels allemaal aan bod. Maar ook staat het boek vol met tips van bekende make-up artiesten zoals Bobbi Brown en Giorgio Armani.


'Iedere look, alle producten, alle technieken, alle tips & trucjes.
192 pagina's lessen in schoonheidsverzorging, van basic naar superchic. Leer hoe je jezelf op kunt maken als een rasechte visagiste. En haal het beste in jezelf naar boven!

Geniet van het leven aan de top. Beroemde visagisten geven hun geheimen bloot.

Olivier É chaudemaison (Guarlain),
James Kaliardos (L'Oréal Paris),
Bobbi Brown (Bobbi Brown),
Giorgio Armani (Giorgio Armani Cosmetics),
Terry (by Terry).'

Bovenstaande tekst komt van de achterkant van het boek. En eigenlijk kan ik deze tekst gewoon gelijk geven. Het boek staat vol handige en professionele make-up tips en tricks. Bij professioneel moet je dus ook niet denken aan de meest simpele/ snelle looks. Voor de meeste looks die in dit boek behandeld worden heb je namelijk wel even de tijd nodig.
Verder staat het boek vol erg mooie platen (zie hierboven) waar je veel inspiratie uit kunt halen en ook een aantal 'basis tips' waarin bijvoorbeeld beschreven wordt hoe je het beste oogpotlood op kunt brengen.

Make up met Marie Claire heb ik gekocht bij de Slegte voor ongeveer 7,-.
Maar ook online is dit boek verkrijgbaar (bv. Bol.com).

Dit boek is vooral een echte aanrader voor aanstaande visagistes.


Xx Ella

1 reacties:

Silva zei

Klinkt heel goed! Lijkt me wel leuk!

Een reactie plaatsen

 
Web Analytics