Subscribe Twitter

27 augustus 2010

Tips tegen nagelbijten

Bijna iedereen heeft het wel eens een keer gedaan: nagelbijten. Een vervelende gewoonte die te maken heeft met stress of verveling. Vaak merk je niet eens dat je nagelbijt, je doet het gewoon automatisch. stomstomstom want door al dat bijten krijg je niet alleen afgekluifde nagels, maar ook je kans op infecties wordt vergroot. Genoeg redenen dus om er vanaf te komen. Maarja dat is veel makkelijker gezegt dan gedaan. De belangrijkste tip die ik jullie kan geven is in iedergeval dat je er 100% voor moet gaan en dat je even de tips die hieronder staan door kunt nemen!
Almost everybody once did it: nailbiting. A horrible habit that has to do whit stress or boredom. Often you don't even note that you are nailbiting again,you are just doing it automatic.Stupidstupidstupid because you don't only get gnawed nails,your chance on infections increases too!So, enough reasons why you have to stop with it. But that is mutch easier to say than to do.The most important tip i can give to you all at least is that you have to go for it with a full 100% and that you can read the tips below!

-Het bekende middeltje van de drogisterij: Bite-X, sommige zijn er erg tevreden over ik zelf wat minder. Door Bite-X gaan je nagels heel vies smaken waardoor je waarschijnlijk niet graag meer op je nagels bijt.Erg slim bedacht, maar volgens mij hebben ze er niet aan gedacht dat je ook nog wel eens wil eten, en dan graag zonder vies Bite-X smaakje...-Bij sommige mensen helpt een gewone nagellak ook al. Omdat het vies smaakt, maar ook omdat ze het niet willen laten chippen.-Probeer om elke week je nagels te knippen en te vijlen,dit lijkt misschien raar maar zo heb je al snel veel minder om op te bijten!-Neem ook in je tas een vijltje mee en eventueel ook een schaartje, als je nagel dan onderweg scheurt hoef je het scheurtje niet groter te maken door er op te gaan bijten.-Wat je ook nog in je tas mee kunt nemen is een kauwgumpje of snoepje, zodat er in je mond geen plaats meer is voor nagels!-Denk aan al die leuke dingen die je met je nagels kan doen als ze straks mooi onafgebeten zijn.-Misschien een minder leuke tip, maar als alle andere dingen niet werken kan deze toch erg handig zijn: bekijk een aantal enge plaatjes van afgebeten nagels op google. Ik weet dat dat helemaal niet leuk is, maar daardoor helpt het vaak wel!Veel succes allemaal!Xx Ella

14 reacties:

Anoniem zei

o jee ik kan niet meer stoppen waaaha ik ga huilen heb je nog tips behalve nep nagels of bytex help me plies doei love you

Ella-Bella zei

Pleisters op je nagels plakken kan soms ook helpen, ookal ziet dat er niet uit.

En verder gewoon even rust voor jezelf inplannen, ik weet niet wat de reden is van je nagelbijten, maar het probleem bij de bron aanpakken helpt ook nog wel eens ;)

Xx-Bella

Anoniem zei

o thanks maar dat staat tog niet als je naar school gaat

Ella-Bella zei

Nee, dat klopt, maar het helpt wel.
Of van die nepplaknagels van essence? Misschien helpt dat ook ?

Anoniem zei

ja ik ga het meteen proberen ja ik weet wel dat ik helpt bijt jij ook je nagels en hoe oud ben je

Anoniem zei

o en ik heb binnen kort een bruiloft en me nagels dan ik ben trouwens 10 jaar oud jong he maar ja

Ella-Bella zei

Veel succes met proberen! Ik beet ook nagels toen ik zo oud was als jij, tot halverwege groep 8 ongeveer, toen ben ik ermee opgehouden. Ik heb geen flauw idee hoe ik dat heb gedaan. Mijn meester vroeg me een keertje of ik kanibaal was, midden in de klas. Toen durfde ik dus geen nagels meer te bijten waar andere mensen bij waren. Dat heeft denk ik ook wel geholpen.

Anoniem zei

o maar wil je dan zeggen dat ik ook tegen mij meester moet zeggen dat hij dat moet zeggen
waar woon je mischien in de zelfde straat denk het niet maar doei

Anoniem zei

Hallo,bedankt je tips waren heel handig ;)
Ik ben (nog maar even) gestopt met nagelbijten! :D
Hoe?: Ik keek naar afbeeldingen op Google ('nagelbijter')
Daar zag ik echt (sorry,maar...) afschuwelijke,walgelijke afbeeldingen!
Ik vroeg m'n moeder 'Hoe zien mijn nagels er nu uit? eerlijk! :s'
Ze wees naar een foto,en ik kan je zeggen...niet leuk om te zien...maar aan de andere kant was ik heel blij dat m'n moeder eerlijk was,want nu weet ik hoe mensen m'n nagels altijd al zagen (ik doe het al vanaf ik heel klein was)
Niks holp...tot ik dus die afbeeldingen zag (echt waar,helpt! :s) dus nu heb ik valse nagels en hebben mijn natuurlijke nagels tijd om te groeien! :) en ik heb beloofd dat,als mijn valse nagels allemaal eraf zijn,ik mezelf of mijn mama me een manicure gaat geven ;) (hopelijk zijn mijn nagels dan toch een pak langer! ;) )
Nou,ik hoop dat het hielp...aan alle nagelbijters (en mezelf :p) nog veel succes en karakter!
XXX

Anoniem zei

Ik bijt al sinds ik klein ben nagels, maar het lukt me echt niet het af te leren. ik heb al heel vaak geprobeert te stoppen, maar na een tijdje beet ik gewoon weer. Zijn er nog meer tips?
x

Anoniem zei

Ik heb wel is een paar jaar geleden iets gehoord op de radio dat ging.ocer nagelbijten. Ze zeiden dat ze je nagels kollnden verharden voor.een hoog bedrag. (400 euro ong.) hoe heet dat? En kan ik dat zo laten doen? Of bestaat het geen eens?

Anoniem zei

Ik bijt al heel lang nagels.. ik heb het een paar maanden volgehouden maar daarna deed ik tweer.. tips??

Anoniem zei

Alle tips helpen niet me ouders zeggen de hele dag door: niet nagels bijten!! En als ze dan zien dat ik me vinger alleen al in me mond foe worden ze al boos. Nu heb ik nepnagels op want mijn echte nagels wil in nooit meer zien.

Anoniem zei

👆👆
Help dat meisjeee

Een reactie plaatsen

 
Web Analytics