Subscribe Twitter

30 maart 2011

18 maart 2011

Nieuwe producten van E.L.F in aantocht!


Het is weer zover: de nieuwe artikelen van de welbekende Eyes Lips Face webshop zijn in aantocht.
Kijk mee naar de nieuwe producten.

Makeup mist & set
3,50 euro
Tinted moisturizer SPF 20
3,50 euro
Eye color applicators (12 stuks)
3,50 euro

Complete coverage concealer
3,50 euro

 

Behalve deze compleet nieuwe dingen, zullen er ook een boel nieuwe kleuren verschijnen bij de al bestaande producten. Hieronder de links met meer informatie over enkele artikelen die in nieuwe kleuren zullen verschijnen.


Ben jij al benieuwd naar een van deze gloednieuwe producten of kleuren?

X' Ella

17 maart 2011

Beyoncé Heat; Catch the fever!




Al een tijdje staat hij op mijn lijstje voor artikelen die ik nog moet schrijven: een review over de Heat parfum van Beyoncé. Hij is niet meer helemaal nieuw, maar dat veranderd niks aan de heerlijke geur!



Beyoncé Heat is een bloemerige parfum met hier en daar de zoete geur van fruit en de warme geur van hout.
In de parfum zitten onder andere de geuren van rode vanille-orchidee, magnolia, roze perzik, bitterkoekjes, kamperfoelienectar en reuzenpijnboom.

        Bij het ruiken van deze heerlijke geur, denk ik zelf aan een knusse dag, gezellig bij de openhaard.

     De geur blijft netjes de hele dag zitten en zit in een mooi flesje, die helemaal bij de geur past.
Zeker een aanrader dus!


Beyoncé Heat parfum is O.A verkrijgbaar bij douglas. De adviesprijs voor een flesje van 15 ML is 16,00 euro en voor 50 ML 36,00 euro.
Ook zijn er een shower gel, body lotion en deodorant verkrijgbaar met deze geur.

X' Ella

16 maart 2011

Make-uppen op papier


Als ik zeg 'Mac face charts' dan zeggen jullie of' 'O, dat' of ' huh? wat is dat?'.
Voor degene bij wie dat laatste het eval is: Mac face charts zijn bekende getekende hoofden die je zelf helemaal kan inkleuren met make-up.
Waarom je dat zou doen? Omdat je nog twijfelt over hoe je je make-up volgend weekend zal doen, om te oefenen of om je gewoon eens lekker uit te leven zonder dat je daar drie lege flessen make-up remover aan overhoudt.

Maargoed, doe doe je dat dan? Moet je een Mac face chart gebruiken en kun je alle make-up op je papier smeren? Lees snel verder!

Allereerst: tuurlijk hoef je niet persé een Mac face chart als basis te gebruiken. Kijk maar naar bovenstaande foto, waarop ik zelf een hoofd heb getekend (:S). Dit duurt natuurlijk wel wat langer, maar je uiteindelijke resultaat is wel meer 'eigen'.
tip: Zoek in een tijdschrift een grote foto van een hoofd en probeer deze een beetje over te trekken.
Als het hoofd op papier staat, kun je beginnen met het make-uppen. Hiervoor kun je potloden gebruiken, maar ook echte make-up. Let hierbij wel op dat je geen vloeibare of te vette make-up gebruikt zoals foundation en lipgloss. Voor een lipgloss effect op de lippen, laat je een klein hokje op de lippen wit. (dit zal niet direct de eerste keer goed lukken, zie weer bovenste plaatje XD).


Verder kun je gaan voor een totaal plaatje (dus een heel hoofd), maar je kunt je ook verdiepen in bijvoorbeeld alleen de ogen of lippen.

Veel plezier!

X' Ella

15 maart 2011

DIY: birdcase necklase

Het papier dat je hiervoor kunt gebruiken is krimppapier. Dit kun je vaak in speelgoedwinkels vinden onder de naam shrinkiedink. Lees voordat je gaat tekenen en knippen, goed de gebruiksaanwijzing. Zo weet je hoeveel kleiner het hangertje uiteindelijk in de oven wordt.

Xx-Bella

14 maart 2011

Shoplog: Catrice



In het voorjaar zal ook de tweede helft van het catrice assortiment worden vernieuwd. In previews heb ik al erg leuke en veelbelovende items gezien. Maar dit betekend dus wel dat er een heleboel mooie, fijne en leuke producten uit het assortiment gaan. Daarom ging ik even bij het kruidvat langs om te kijken of ik hier nog iets van mee kom nemen. Ik probeer de laatste tijd niet zoveel te kopen, dus ik heb me redelijk ingehouden.

Als eerste kocht ik twee Ultimate moisture lipsticks. In de kleuren Gentle Nude & Spicey Coral.




En OMG wat zijn deze mooi, vooral Spicey Coral vind ik echt een supermooi kleurtje. Ik wilde heel erg graag een koraal kleurige lipstick voor het voorjaar, vandaar dat ik deze mee nam, maar hij is ook nu al supergoed te dragen. Hij is ZOOO mooi, het is echt mijn nieuwe favoriete kleurtje.


Bovenaan zien jullie Gentle Nude en onderaan Spicey Coral.
Het zwarte lijntje is van de essence longlasting eyepencil die ik kocht. Mijn zwarte oogpotlood was bijna op en ik vond deze potloodjes altijd erg fijn, vandaar dat ik deze meenam.

Het lakje: The Devil Wears Red wilde ik al heel erg lang hebben, het zou zelfs een dupe van chanel rouge noir zijn. Ik kan jullie al wel vertellen dat ik het een heel mooi lakje vind. Swatches volgen nog.

Xx-Bella

Tumblr

Omdat ik de laatste tijd ook graag wat kleinere posts plaats, met leuke plaatjes, filmpjes of stukjes tekst. Ben ik ook een tumblr blog begonnen. Ik zal dus nog steeds artikelen blijven schrijven op deze blog, maar voor echt veel updates moet je toch naar: http://pinkvoile.tumblr.com/

Xx-Bella

13 maart 2011

Don't Wanna Leave



When we were five, they asked us what we wanted to be when we grew up. Our answers were things like astronaut, president, or in my case, a princess. When we were ten, they asked again. We answered rock star, cowboy, or in my case, gold medalist. But now that we’ve grown up, they want a serious answer. Well, how about this: who the hell knows? This isn’t the time to make hard and fast decisions, this is the time to make mistakes. Take the wrong train and get stuck somewhere. Fall in love… a lot. Major in philosophy, cause there’s no way to make a career out of that. Change your mind and change it again, because nothing’s permanent. So make as many mistakes as you can. That way, someday, when they ask again what we want to be, we won’t have to guess. We’ll know

Uit: Twilight


Xx-Bella

12 maart 2011

real life: Muziekavond



Hoi allemaal,

Vandaag even een post over iets wat me de laatste paar dagen toch wel bezig houdt. De jaarlijkse muziekavond komt er namelijk weer aan en ik beloof al 5 jaar aan anderen dat ik mee zal doen. Dit jaar dus tijd om het ook echt te gaan doen.
Nou ben ik niet zo geweldig in zingen, maar ik vind het wel heel erg leuk om te doen. Daarom wil ik ook nummers kiezen waar ik mij goed bij voel, maar die er ook niet voor zorgen dat ik al te veel voor gek sta.

Deze twee nummers houden me nu heel erg bezig, maar het zijn niet de meest makkelijke nummers. Iemand aanraders? En hebben jullie ook wel eens opgetreden? Vinden jullie het dan belangrijk wat anderen van je denken?

Laat het me allemaal weten!

Xx-Bella

10 maart 2011

OOTD: 60's savari

Vandaag weer een outfit. Ik draag hier een caki kleurige bandplooibroek van ONLY met een witte bloes van Mexx. Hieronder droeg ik grijze hakken, maar witte gladiatorsandaaltjes of sleehakken zouden ook erg leuk staan.





Xx-Bella

8 maart 2011

DIY: Dior It Yourself



In de glamour spotte ik de trend voor felle oogschaduw, daar vond ik ook het bovenstaande plaatje van de Dior shows. Van het weekend had ik zin om deze look na te maken, wat overigens heel gemakkelijk te doen is.

1) Neem de meest felgroene oogschaduw die je in huid hebt en breng deze met een vochtige kwast aan over het gehele ooglid. Doordat je kwast vochtig is, zal de kleur er nog meer uitspringen.
2) Breng nog een extra laagje van de oogschaduw droog aan.
3) Neem nu een zwarte eyeliner. Een potloodje, een gelliner, een liquid liner, net wat jij fijn vind en brengt dit lekker stevig aan, dicht tegen je bovenste wimperrand. Je kunt het lijntje eventueel iets buiten je oog doortekenen voor een extra dramatisch effect.
4) teken je wenkbrauwen bij.
5) Klaar is je look!

Ik heb bij deze look express geen mascara aangebracht, om zo meer nadruk op de oogschaduw zelf te leggen. Als jij liever wel mascara aanbrengt, dan kan dat natuurlijk gewoon. Breng je mascara dan aan op je bovenste wimpers.




Xx-Bella

6 maart 2011

5 Colours/ 5 Items

De spring/summer shows zijn weer achter de rug, dus ook tijd om het kleurenpalette van dit voorjaar te bespreken. Ik laat jullie voor alle 5 de basisstijlen van dit voorjaar, 5 items zien.




 
Gezien bij: D&G en Pucci


Gezien bij: Alexander Wang en Calvin Klein




Gezien bij: Gucci en Louis Vuitton

Gezien bij: Alberta Feretti en Jil Sander
Wat vinden jullie de leukste trend?

Xx-Bella

4 maart 2011

Dress like Aria Montgomery




Ik kan weer een fashionista aan mijn lijstje toevoegen. Aria Montgomery (a.k.a Lucy Hale) uit Pretty Little Liars heeft een geweldig gevoel voor stijl. Het is vrouwelijk, maar toch stoer. Een bijzondere mix van boho-chic, vrouwelijk en edgy.



1) Wees niet bang om verschillende kleuren en prints met elkaar te mixen.
2) Maak gebruik van laagjes, veel laagjes.
3) Neem vrouwlijke kledingstukken zoals jurkjes en rokjes en maak ze stoer met veel sieraden.
4) Mix basic items met jasjes, accesoires en sjaals.
5) Houd je make-up naturel, maar wees niet bang voor een lekker opvallende manicure.
6) Laarzen maken iedere outfit stoer.
7) Vul je garderobe aan met aardse- en pasteltinten.
8) Ga voor grote tassen, het is stylish en handig.
9) Een zwart leren jasje is on-ontbreekbaar in je garderobe.






Wie vinden jullie een leuke stijl hebben?

Xx-Bella


3 maart 2011

Mysterin: Drie redenen om mooi te zijn (2/3) genieten en groeien.



Vandaag deel 2 in de "miniserie" over verschillende redenen om mooi te zijn. Deel 1 kun je hier lezen.
Vorige week bespraken we de reden: sociale gunst, vandaag gaan we het hebben over genieten en groeien van je schoonheid.

Voordelen:

Mooi zijn om de persoonlijke ervaringen die het met zich meebrengt is wellicht een niet heel bekende reden om mooi te zijn, toch is het een goede reden om te bespreken, omdat ze zo'n positief effect kunnen hebben op je leven.

Mysterin zegt over het lichaam:
 Een fit en harmonieus lichaam is zonder twijfel een groter plezier om in rond te lopen en al je dagelijkse taken mee te vervullen dan een verwaarloosd lichaam, ongeacht wat anderen er van denken. Vergelijkbaar met hoe naar je werk rijden in een auto die helemaal op punt staat zoveel leuker en gemakkelijker is dan rijden in een wagen die hapert en sputtert.
En niets in minder waar, als jij in een goed verzorgd en gezond lichaam zit voel je je ook gelijk een stuk gezonder, sterker en frisser. Dit zorgt er dan weer voor dat je beter kunt "dealen" met bepaalde situaties.
Door aandacht te besteden aan de gezondheid en harmonieën van je lichaam, leer je daarbij ook nog eens heel wat nuttige dingen over je eigen lichaam, die je niet zo gemakkelijk kunt leren door je lichaam te verwaarlozen.

Ook zegt mysterin dat een harmonieus innerlijk zorgt voor een betere levenservaring.

Heel wat mensen zullen positiever reageren op een mooie en harmonische ziel dan op een verwrongen ziel.
Dit is helemaal waar, maar deze reden zit toch wel heel erg dicht tegen de reden van de sociale gunst aan. Toch is er een duidelijk verschil tussen deze twee:

Typerende kenmerken:

Waar de sociale gunst meer mooi is voor anderen, is degenen die mooi zijn om ervan te genieten en ervan te kunnen groeien mooi voor zichzelf. Voor deze mensen voelt het gewoon goed om mooi te zijn in lichaam en geest. Daar komt nog bij dat je zo heel wat over je eigen kunnen- en lichaam leert.

Schoonheid laat je kennis maken met de vele mogelijkheden die in je ziel verborgen liggen en hoe dieper je graaft in je eigen potentieel hoe krachtiger je mooi kan zijn en hoe krachtiger de positieve gevoelens daarbij worden.
Doe je dit goed dan leer je door eigen ervaring de echte essentie en waarde van verschillende soorten vrouwelijke schoonheid en kan je zonder hulp uit de maatschappij om je heen mooi zijn op al de manieren die je zelf kiest. Je bent ook in staat om van je schoonheid te genieten zelfs wanneer niemand anders er iets om geeft. Je bent, tenminste wat betreft schoonheid, een vrije vrouw in de meest volledige zin van het woord.

En is dat niet uiteindelijk het ideaal van iedere vrouw? En de droom van iedere man? Een vrouw die zelfverzekerd en tevreden is, een vrouw die kan genieten van zichzelf?

Nadelen:

Jammer genoeg zit er wel een valkuil in deze manier van mooi zijn. Het kan namelijk zo zijn dat je zo opgaat in je eigen belangen van waar jij je goed bij voelt, dat je vergeet dat dit in sommige situaties "not done" kan zijn. Misschien voel jij je wel helemaal geweldig in een minirok, maar om deze dan te gaan dragen in een zwaar islamitisch land......

Conclusie:

Zorg voor je lichaam en geest en wees blij met jezelf. Doe dingen waar jij je goed bij voelt en waar jij van kunt genieten. Houd hierbij echter nog wel rekening met anderen en wordt hierin ook niet egocentrisch. Heb zowel respect voor jezelf als voor je medemens en je zult een prachtige, geliefde vrouw worden.


Wil je het hele artikel lezen? Kijk dan op de site van mysterin.

Xx-Bella
 
Web Analytics